-7%

That Time I Got Reincarnated as a Slime The Movie Scarlet Bonds Hiiro figura 18cm


12890 Ft11990 Ft

(34.97 € 32.53 €)

Availability: Készleten
Szállítási idő: 1-3 munkanap

That Time I Got Reincarnated as a Slime The Movie Scarlet Bonds Hiiro figura 18cm a That Time I Got Reincarnated as a Slime kategóriában az egyik legnépszerűbb terméknek számít a FiguraNet – Figura, Szobor, Ajándék és Játék webáruházban. Anime / Manga, Képregény, Filmes, Gamer figurák és kiegészítők rendelhetőek a webáruházban. Folyamatos kedvezmények, országos kiszállítással, 30 000 Ft felett ingyenes szállítás!.

Leírás

Az új That Time I Got Reincarnated as a Slime The Movie Scarlet Bonds Hiiro figura egy nagyszerű ajándék minden anime rajongónak. Hiiro, a vörös hajú szépség, a Rimuru és barátai által az időben megállíthatatlanul elszabaduló gonosz erők elleni harcban tűnik fel. Ez a figura a szereplő egyik leghíresebb jelenetéből jött létre.

A Scarlet Bonds Hiiro figura körülbelül 18 cm magas, és kiváló minőségű PVC anyagból készült. A részletekre nagy figyelmet fordítottak, így a figurán minden jellegzetes elem megtalálható Hiiro ruhájának, kiegészítőinek és hajának terén.

A figurának van egy alátámasztója is, amely biztosítja a stabilitást, amikor a rajongók kiállítják a karaktert a gyűjteményükben.

Azoknak, akik szeretnék kibővíteni a That Time I Got Reincarnated as a Slime gyűjteményüket, a Scarlet Bonds Hiiro figura egy szép és minőségi darab, amely értéket ad a gyűjteménynek. A figura részletes kidolgozása és a kiváló anyagok, amelyekből készült, biztosítják, hogy a rajongók élvezhessék a karakter minden jellegzetességét.

Összességében a Scarlet Bonds Hiiro figura egy fantasztikus választás a That Time I Got Reincarnated as a Slime rajongóinak. A nagyszerű kidolgozás, a kiváló minőségű anyagok és a karakter jellegzetességeinek hű ábrázolása mind azt mutatják, hogy ez a figura igazi kincs lehet minden anime gyűjtemény számára.

További információk

Készletinformáció

Belső raktáron

Márka

Banpresto

Állapot

Bontatlan