Termék előrendelés menete

1. Termék kiválasztása

Számos olyan termék közül is tudsz válogatni üzletünkben, amelyek még nem jelentek meg a piacon. Ezekre a termékekre lehetséges előrendelést leadni. Minden termék alatt feltüntetjük a termék várható megjelenési dátumát. Ezek tájékoztató jellegűek, esetenként ezektől eltérhetnek a tényleges megjelenési idők.

2. Megrendelés

Add hozzá a kosaradhoz a kívánt termékeket, ügyelve arra, hogy előrendelhető és rendesen rendelhető termék ne legyen egyszerre a kosárban. Az árak euróban vannak feltüntetve, és euróban kerül lefoglalásra is a termék. A rendelés leadását követően minden előrendelt termékről külön-külön küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amelyben megtalálod a várható megjelenési dátumot és minden más fontos információt. Habár lehetséges egyben leadni több előrendelést, az előrendelt termékeket külön-külön kezeljük, és az egyes termékeket beérkezési sorrendben küldjük majd ki, nem egyszerre (kivéve, ha egyszerre érkezik be több előrendelt termék hozzánk).

3. Fizetés

Az előrendelt termékekért nem kell azonnal fizetned, elég akkor, amikor jeleztük, hogy a termék megjelent és beszállítás alatt van. Amikor ténylegesen megjelent a beszállítónál a termék, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben, amire válaszolva jelezheted, hogy milyen fizetési és szállítási módot szeretnél választani. A megjelenéskor az előrendelésnél rögzített eurós ár lesz átkonvertálva a értesítő dátuma szerinti aktuális MNB közép árfolyam szerint.

4. Átvétel

Miután e-mailben jeleztük, hogy beszállítás alatt van a termék, átlagosan 6-11 munkanap alatt fog elérni hozzád a előrendelt termék.

Share this post