Dragon Ball figura előrendelés menete

1. Termék kiválasztása

Mindegyik anime kategóriában számos termék közül tudsz válogatni üzletünkben, amelyek még nem jelentek meg a piacon, vagy épp nincs a raktáron. Minden termék alatt feltüntetjük a termék várható megjelenési dátumát. Ezek tájékoztató jellegűek, esetenként eltérhetnek a tényleges megjelenéstől.

2. Megrendelés

Add hozzá a kosaradhoz a kívánt termékeket ügyelve arra, hogy előrendelhető és rendesen rendelhető termék ne legyen egyszerre a kosárban. Add le az  előrendelést, majd ezt követően minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot és jelezzük számodra a várható érkezést és minden fontos információt.

3. Fizetés

Az előrendelhető termékekért nem kell azonnal fizetned, elég akkor, amikor jeleztük, hogy megérkezett raktárunkba. Ekkor felvesszük veled a kapcsolatot újra, majd az előrendelés lezárul, és normál rendeléssé alakul át, ahol kiválaszthatod a fizetési módok közül, amelyik számodra megfelelő.

4. Átvétel

A fizetés megerősítését követően átlagosa 5-9 munkanap alatt eljuttatjuk hozzád a rendeléseid. Minden esetben fel fogunk keresni és tájékoztatni a szükséges információkról. Amennyiben személyes átvételt jelöltél, keresni fogunk találkozó egyeztetése céljából.


2021 JANUÁRBAN RAKTÁRRA KERÜLŐ FIGURÁK

Share this post

Sikeresen hozzáadta a terméket a kosarához: