Dragon Ball figura előrendelés menete

1. Termék kiválasztása

Közel 50 db előrendelhető termék közül tudsz válogatni üzletünkben, amelyek még nem jelentek meg a piacon, vagy épp nincs a raktáron. Minden termék alatt feltüntetjük a termék raktárba kerülésének dátumát.

2. Megrendelés

Add hozzá a kosaradhoz a kívánt termékeket ügyelve arra, hogy előrendelhető és rendesen rendelhető termék ne legyen egyszerre a kosárban. Add le az  előrendelést, majd ezt követően minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot és jelezzük számodra a várható érkezést és minden fontos információt.

3. Fizetés

Az előrendelhető termékekért nem kell azonnal fizetned, elég akkor, amikor jeleztük, hogy megérkezett raktárunkba. Ekkor felvesszük veled a kapcsolatot újra, majd az előrendelés lezárul, és normál rendeléssé alakul át, ahol kiválaszthatod a fizetési módok közül, amelyik számodra megfelelő.

4. Átvétel

A fizetés megerősítését követően 5-9 munkanap alatt eljuttatjuk hozzád a rendeléseid. Minden esetben fel fogunk keresni és tájékoztatni a szükséges információkról. Amennyiben személyes átvételt jelöltél, keresni fogunk találkozó egyeztetése céljából.


2020 OKTÓBERBEN RAKTÁRRA KERÜLŐ FIGURÁK

2020 NOVEMBERBEN RAKTÁRRA KERÜLŐ FIGURÁK

2020 DECEMBERBEN RAKTÁRRA KERÜLŐ FIGURÁK

2021 JANUÁRBAN RAKTÁRRA KERÜLŐ FIGURÁK

2021 FEBRUÁRBAN RAKTÁRRA KERÜLŐ FIGURÁK

2021 ÁPRILISBAN RAKTÁRRA KERÜLŐ FIGURÁK

Share this post

You've just added this product to the cart: