Szállítási információk

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett! A vásárlásról kiállított számla tartalmazza a szállítási költséget, amelyet elektronikus úton küldünk ki. A szállítási költség magában foglalja a csomagolás során felmerülő és a kezelési költségeket is. Az itt található leírás csak a raktáron lévő készletekre vonatkozik, előrendelés során először meg kell érkeznie a raktárra a terméknek, majd ezt követően érvényesülnek az itt leírt információk. A szállítás idő terméktől és beszállítótól függően 5-9 munkanapot vesz igénybe a rendeléstől számítva. Ez egy átlagos szállítási idő, esetenként eltérhet a valóságtól (pl.: vis major okok, nemzetközi szállítmányozást befolyásoló tényezők, túlterheltség, ünnepnapok). A pontos szállítási díjat a pénztárban található szállítási opció kiválasztásakor tudja megtekinteni.

Előrendelések

Az előrendeléseknél is van lehetőség előre kiválasztani a szállítási opciók közül a számára megfelelőt, azonban minden előrendelést a megjelenést követően egyedileg bírálunk el. Elképzelhető, hogy az adott csomagpont már megszűnt, vagy a termék mérete miatt a szállítási költség megváltozott. Minden esetben felvesszük a kapcsolatot Önnel és tájékoztatjuk az összes információról.

GLS csomagpont

A GLS Pont-szolgáltatás költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.

Magyarország több mint 350 településének, 800 GLS Csomagpontja üzemel különböző üzletekben. A csomagfelvevő helyek jól megközelíthető helyen vannak, parkolóval és általában hosszú nyitva tartással várják az ügyfeleket. Bővebb információkért: GLS

FOXPOST csomagpont

Országosan 149 FOXPOST csomagpont üzemel különböző üzletekben és plázákban. A szolgáltatás költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez. Bővebb információkért: FOXPOST

Csomagpontok előnyei

  • SMS tájékoztatás
  • Csomagátvétel a lakóhelyhez közel
  • Nincs hosszú sorban állás
  • Hosszú nyitva tartási idő
  • Általános csomagbiztosítás, max. 50.000 forint áruértékig
  • Online csomag nyomon követés
  • Átévteli elismervény

Hogyan működik a csomagpontra rendelés?

Vásárolj interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válaszd ki a legközelebbi CsomagPontot. A termék magyarországi raktárba érkezését követően 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. A futárszolgálat pedig a feladást követő 1 munkanapon belül juttatja el a csomagpontra a csomagot, amelyről értesítés küldenek majd. A csomagod átvételére 5 munkanap áll rendelkezésedre.

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A megvásárolt termékeket lehetősége van házhoz is szállíttatni a GLS futárszolgálat segítségével. A termék magyarországi raktárba érkezését követően 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, ahol a kiszállítás 1 munkanapon belül megtörténik. A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket.

Share this post