Gyakran Ismételt Kérdések


Az utánrendeléseknek átlagosan 5-9 munkanap az átfutási ideje. Alapvetően van egy hazai raktárunk és egy külföldön. A külföldi raktárunkból érkeznek az utánrendelt termékek, a "raktáron" lévőek pedig a magyarországiból. A szállítási időt befolyásolhatják különböző tényezők pl.: vis major helyzet, ünnepnapok, nemzetközi szállítmányozást nehezítő tényezők stb.

Magyarországon is található egy raktárunk, ahol számos termék megtalálható. Amennyiben egy megrendelésen belül csak belső raktáron lévő termékeket vásárol a vevő, a rendelést követő két munkanapon belül átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak. Az utánrendeléseknek köszönhetően folyamatosan bővül és cserélődik a belső raktárkészletünk, így érdemes többször is ellenőrizni a kínálatot.

Nem. Az előrendelt termékek árát akkor kell kiegyenlíteni, amikor ténylegesen megjelenik a termék, és megkezdődik a beszállítása. Habár lehetséges egyben leadni több előrendelést a webshopunkon keresztül, az előrendelt termékeket egyedi rendelésként kezeljük minden esetben (akkor is, ha csoportosan lettek leadva). E-mailben értesítjük a vevőt, amikor egy adott előrendelt termék ténylegesen megjelent, és elkezdődött a beszállítása. Az értesítő kézbesítésétől kezdve 9 napja áll rendelkezére a vevőnek arra, hogy kifizesse a termék árát (vagy kérje a termék utánvétes kézbesítését). Amennyiben ez nem történik meg, úgy az előrendelés törölve lesz, és a terméket már nem lesz lehetősége az előrendelési áron megvásárolni.

A feltüntetett "várható megjelenés" az a dátum, amikor a jövőben várhatóan elérhető lesz a termék a beszállítóinkál. A tényleges megjelenési idő esetenként eltérhet a nemzetközi szállítmányozásban felmerülő problémák, vagy a gyártó esetleges késedelme miatt. Amint a beszállítónál elérhetővé válik az adott termék, erről e-mailben értesítjük az előrendelést leadó vásárlókat, akik a levélre válaszolva jelezhetik, hogy milyen fizetési és szállítási módot választanak. A tényleges megjelenés után átlagosan 5-9 munkanap alatt érkezik meg a termék a belső raktárunkba, ahonnan 1-2 munkanapon belül kézhez kapja a vásárló is.

Célunk, hogy a legújabb figurákhoz is könnyedén hozzájuthassanak Magyarországon az emberek, ezért lehetőséget biztosítunk ingyenes előrendelés formájában a jövőben megjelenő figurák befoglalására is. Minden előrendelést rögzítünk, és amint a beszállítónál a piacra kerülnek, értesítést küldünk róla, majd ezt követően átalakul a rendelés normál utánrendeléssé.

A termékeknél feltüntetett "várható megjelenési" dátumok a beszállító által kommunikált megjelenési dátumok. A végleges megjelenési idő esetenként eltérhet a nemzetközi szállítmányozásban felmerülő problémák, vagy a gyártó esetleges késedelme miatt. Amint a beszállítónál elérhetővé válik az adott termék, erről e-mailben értesítjük az előrendelést leadó vásárlókat, akik a levélre válaszolva a vásárló jelezheti, hogy milyen fizetési és szállítási módot választ. A megjelenési idő után átlagosan 5-9 munkanap alatt érkezik meg a termék a belső raktárunkba, ahonnan 1-2 munkanapon belül kézhez kapja a vásárló is.

A rendszer alapvetően engedi, hogy csoportosan lehessen előrendeléseket leadni, így megjelenik az ingyenes szállítás opció, ha eléri a tételek összértéke a 25000Ft-ot. Az előrendeléseket azonban érkezési sorrendben dolgozzuk fel, így mindegyik figura külön rendeléssé alakul át megjelenéskor, így mindegyiknél külön szállítási költség lesz kalkulálva kiküldéskor. Ha az egy időben érkező figurák összértéke meghaladja a 25000Ft-ot, akkor természetesen érvényesül az ingyenes szállítás.

Igen. Webáruházunk egyenesen küzd a hamisitványok ellen. Minden termékünk 100%-ig eredeti, amelyre garanciát is vállalunk!
Az átvétel napján köteles vagy ellenőrizni a csomag tartalmát, amennyiben hibát találsz rajta, azt azonnal fotózd le és küldd el nekünk a hibajelentő űrlapunk segítségével. Mi hamarabb felvesszük veled a kapcsolatot és kicseréljük a terméket, vagy visszaküldjük a gyártónak.
Kérjük ebben az esetben lépj kapcsolatba velünk, hisz nagy valószínűséggel a gyártónál vagy a hivatalos disztribútorainál megtalálható a keresett termék. Ilyen esetben feltöltjük az oldalra és értesítünk róla.
Az oldal nem engedélyezi a normál rendelések és az előrendelések összekeverését, ezért, ha a kosárban már volt normál rendelés, majd hozzá került egy előrendelés, akkor a kosár tartalma törlődni fog, és csak az utólag hozzáadott termék lesz benne.