Gyakran Ismételt Kérdések

Az utánrendeléseknek átlagosan 5-9 munkanap az átfutási ideje. Alapvetően van egy hazai raktárunk és egy külföldön. A külföldi raktárunkból érkeznek az utánrendelt termékek, a "raktáron" lévőek pedig a magyarországiból. A szállítási időt befolyásolhatják különböző tényezők pl.: vis major helyzet, ünnepnapok, nemzetközi szállítmányozást nehezítő tényezők stb.

Nem. Az előrendelt termékeket egyedileg kezeljük minden esetben, akkor is, ha csoportosan lett leadva. Minden esetben email értesítést küldünk a megjelenéskor. Az értesítést követő 10 munkanapon belül kell kifizetni a termék árát. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a terméket már nincsen lehetőség az előrendelési áron megvásárolni, és az előrendelés törölve lesz.

A rendszer alapvetően engedi, hogy csoportosan lehessen előrendeléseket leadni, így megjelenik az ingyenes szállítás opció, ha eléri a tételek összértéke a 25000Ft-ot. Az előrendeléseket azonban érkezési sorrendben dolgozzuk fel, így mindegyik figura külön rendeléssé alakul át megjelenéskor, így mindegyiknél külön szállítási költség lesz kalkulálva kiküldéskor. Ha az egy időben érkező figurák összértéke meghaladja a 25000Ft-ot, akkor természetesen érvényesül az ingyenes szállítás.

Igen. Webáruházunk egyenesen küzd a hamisitványok ellen. Minden termékünk 100%-ig eredeti, amelyre garanciát is vállalunk!
Az átvétel napján köteles vagy ellenőrizni a csomag tartalmát, amennyiben hibát találsz rajta, azt azonnal fotózd le és küldd el nekünk a hibajelentő űrlapunk segítségével. Mi hamarabb felvesszük veled a kapcsolatot és kicseréljük a terméket, vagy visszaküldjük a gyártónak.
Kérjük ebben az esetben lépj kapcsolatba velünk, hisz nagy valószínűséggel a gyártónál vagy a hivatalos disztribútorainál megtalálható a keresett termék. Ilyen esetben feltöltjük az oldalra és értesítünk róla.
Az oldal nem engedélyezi a normál rendelések és az előrendelések összekeverését, ezért, ha a kosárban már volt normál rendelés, majd hozzá került egy előrendelés, akkor a kosár tartalma törlődni fog, és csak az utólag hozzáadott termék lesz benne.
Igen, ha nem a megjelölt raktárba kerülés előtti 7 napban szeretnéd törölni. Nincs más teendőd, mint írni nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül egy levelet, amiben megjelölöd melyik előrendelést szeretnéd lemondani. Az utolsó 7 napban már nem lehet lemondani az előrendeléseket, akkor már vásárlási kötelezettség keletkezik. Amennyiben a vásárló nem teljesíti az előrendelési kötelezettségeit, a továbbiakban az előrendelési áron már nem vásárolhatja meg a termékeket.

Az előrendelésnél várható megjelenési dátum van feltüntetve. Előfordul azonban, hogy ez idő közben megváltozik, van hogy korábban, de van hogy később kerül csak a külföldi raktárunkba a termék. Ha bármi kérdésed volna a megjelenő figurával kapcsolatban, akkor írj nekünk, és tájékoztatunk az aktuális információkról.

A külföldi raktárunkban található termékek szállítási ideje átlagosan 5-9 munkanap, amelyet befolyásolhatnak különböző tényezők (pl.: vis major helyzet, nemzetközi szállítási előírások, ünnepnapok stb.). Előrendelés esetén pedig a termék megérkezésekor értesítést küldünk, amelynek során ki kell fizetni a terméket. A fizetés megérkezésének megerősítésétől számolható az átlagos szállítási idő. Amennyiben a belföldi raktárunkban megtalálható minden termék, úgy a rendelést 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, akik 1 munkanap alatt kiszállítják a csomagot.