Történetünk

2019-ben nyitotta meg virtuális kapuit a FiguraNet hivatalos webáruháza. Azzal a céllal indítottuk útjára az áruházat, hogy a magyarországi rajongókhoz is eljutsanak a prémium minőségű, eredeti akciófigurák. Gyűjtőként fontos számunkra, hogy a termékeink között semmiképp ne legyen replika, gyenge minőségű utánzat. Egyenesen háborút vívunk ellenük. Termékpalettánk tartalmaz különböző figurákat, bögréket, pólókat és egyéb ajándéktárgyakat is. Azon vagyunk, hogy folyamatosan bővítsük a termékeink sorát, és így minél többféle rajongói igényt ki tudjunk elégíteni.

A legtöbb kiemelkedő minőségű akciófigura, bögre, póló csak külföldön elérhető, ahonnan nagyon körülményes és hosszadalmas tud lenni a termékek beszerzése. Az eredeti megjelenéstől számítva sokszor csak hónapok múltán válnak elérhetővé Magyarországon is a kollekciók, ha egyáltalán kapni lehet őket.

A FiguraNet célja lehetőséget teremteni a rajongók és gyűjtők számára, hogy a legfrissebb kollekciókat, termékeket megvásárolhassák, valamint hogy a még meg nem jelent termékeket ingyenesen előrendelhessék.

Előrendeléseinknek köszönhetően folyamatosan hozzájuthatnak a rajongók a legújabb figurákhoz. Már sokkal korábban felkerül előrendelhető állapotban a figura, mint ahogy az a piacon megjelenne. A figurákat limitált számban gyárják le, azaz a gyárak minden alkalommal legyártanak egy adott számot az új figurából, amelyeket értékesítenek a nemzetközi piacon, és ha már kifogyott a raktárakból, akkor nem gyártanak többet. A kelendő figurákat elképzelhető, hogy nem is lehet kapni a boltokban, kizárólag azoknak jut, akik előrendelték őket korábban.

Kezdetben csak Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super figurákat árultunk, de 2020-ban sikeresen kibővítettük a kínálatunkat más híres animék termékeivel is, mint például a Naruto, My Hero Academia, One Piece, Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba. A termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, és az animék szereplőin kívül egyéb híres filmek (pl. Star Wars) akciófiguráit is igyekezzük elhozni a hazai rajongóknak.

Miért válasszon minket?

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti termékekkel foglalkozunk

Ingyenes előrendelés

Előrendelés során nem kell azonnal kifizetnie a terméket, csak akkor amikor jeleztük, hogy megérkezett a külső raktárunkba.

Széles termékkínálat

Kínálatunkban közel 200 db Dragon Ball figura található, így könnyen megtalálhatja amit keres!

Ingyenes kiszállítás

A webáruházunk ingyenes kiszállítást biztosít 25000Ft összértékű rendelés felett.

Hibás áru visszavétele

Amennyiben a kiszállított áru hibásan érkezik meg lehetőség van az áru viszaküldése ellenében cserére/javításra

Online ügyfélszolgálat 24/7

Online ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll bármilyen kérdéssel kapcsolatban a hét minden napján.

Partnereink

Share this post