Rendelési útikalauz

Rendelési útikalauz

Üdvözöllek az oldalon! Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, mivel sokatok kérdezte már tőlem, hogy hogyan is működik az oldalon a rendelés. Összeszedtem minden szükséges tudnivalót, amivel érdemes tisztában lenni mielőtt rendelést ad le valaki. Vágjunk is bele!

Rendelések fajtái

Alapvetően két rendelési típust különböztethetünk meg az oldalon, normál és előrendelést. A különbség a kettő között, hogy az előrendelhető termékek még nem jelentek meg Japánban, vagy éppen úton vannak az európai raktár felé. A kosárban nem szerepelhet egyszerre előrendelhető és normál rendelésű termék. A gyakorlatban az történik ilyenkor, hogy a rendszer automatikusan kitörli azon elemeket a kosárból, amelyek régebben voltak hozzáadva. Egy figyelmeztető üzenet is felugrik ilyen esetben, amely jelzi, hogy nem szabad egyszerre előrendelést és normál rendelést leadni.


Normál rendelés folyamata

Az üzlet oldalon lehetőséged van megtekinteni az összes kapható termékünket függetlenül attól, hogy előrendelhető vagy sem. Az áruházban lehetőség van kategóriák, címkék és ár szerinti szűrésre, valamint név szerinti termékkereső használatára. Az áruházat böngészve lehetőséged van a kosárhoz adni azokat az elemeket, amelyeket szeretnél megvásárolni. Ha kiválasztottál minden terméket, amit szerettél volna, akkor a kosárra kattintva elérhetővé válik a pénztár oldal.

A pénztárban, a “kupon megadása” gombra kattintva lehet megadni a kuponkódodat, ha rendelkezel valamilyen kuponnal. Egy szállítási díj kalkulátor is található a pénztárban, ami a csomagpontokra és a házhoz való szállításhoz nyújt nagy segítséget a díjak kiszámításával. Már csak annyi a teendő, hogy meg kell adni a számlázási és szállítási információkat, majd kiválasztani a fizetési és szállítási opciókat, majd elfogadni a szerződési feltételeket.


Előrendelés tudnivalók

Az előrendelések során fontos megjegyezni, hogy az egy foglalásként működik, ezzel jelzed a szándékodat felénk, hogy szeretnél raktárra kerüléskor vásárolni ebből a termékből, és ez garantálja, hogy mindenképp jusson a készletből. Ez annyit jelent, hogy a fizetned csak akkor kell, ha már jeleztük, hogy a raktárba került a termék.

Fontos tudni azt is, hogy az előrendelések szabadon törölhetőek/visszamondhatóak a megjelölt időpontok előtt egy héttel legkésőbb. Ekkor semmilyen fizetési kötelezettség nem keletkezik kivéve akkor, ha az utolsó hétben érkezik a lemondás, azt nem tudjuk már elfogadni.


Szállítási opciók

Első sorban FoxPost és GLS csomagpontokra szállítunk országszerte, valamint FoxPost csomagküldő szolgálattal házhoz is szállítunk. Személyes átvétel Budapest belvárosában lehetséges előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

A normál rendeléseknél minden esetben 5-9 munkanap a szállítási idő, amely a fizetés megerősítésétől számítódik. Előrendelések esetében először jelezzük, hogy megérkezett a termék a raktárra, ekkor van lehetőség a termékek kifizetésére, majd onnan számítva érvényes újra az 5-9 munkanapos szállítási idő.


Fizetési lehetőségek

Az oldalon lehetőség van banki átutalással fizetni, amelynek a kiválasztása után díjbekérő számlát állítunk ki, amely 8 napos fizetési határidővel rendelkezik. Ezen felül lehetőség van bankkártyás fizetésre is, amelyet a SimplePay rendszere tesz lehetővé. Ebben az esetben az áruház átirányí a SimplePay fizető oldalára, ahol a bankártya adatok megadásával lehet a fizetést elindítani. Személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzzel fizetni. Minden esetben elektronikus számlát készítünk, amelyet emailben küldünk ki.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sikeresen hozzáadta a terméket a kosarához: