manga-ssj-gokuv2

Utánrendelések:
Állandó kapcsolatban állunk az európai beszállítóinkkal, ahol a webáruházban kapható figurák legnagyobb része megtalálható. A rendeléstől számítva átlagosan 5-9 munkanapon belül megérkezik a magyarországi raktárunkba a termék, majd ezt követően válik átvehetővé/postázhatóvá. A beszállítási időt befolyásolhatják különböző tényezők (pl. vis major, ünnepek, nemzetközi szállítmányozást befolyásoló egyéb tényezők stb.). 

Előrendelések:
Célunk, hogy a legújabb figurákhoz is könnyedén hozzájuthassanak Magyarországon is az emberek, ezért lehetőséget biztosítunk ingyenes előrendelés formájában a jövőben megjelenő figurák befoglalására is. Minden előrendelést rögzítünk, és amint a beszállítónál a piacra kerülnek, értesítést küldünk róla, majd ezt követően átalakul a rendelés normál utánrendeléssé.

Belső raktárból elvihető:
Magyarországon is található egy raktárunk, ahol számos termék megtalálható. Amennyiben egy megrendelésen belül csak belső raktáron lévő termékeket vásárol a vevő, a rendelést követő két munkanapon belül átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak. Az utánrendeléseknek köszönhetően folyamatosan bővül és cserélődik a belső raktárkészletünk, így érdemes többször is ellenőrizni a kínálatot.

Share this post