Történetünk

2019-ben nyitotta kapuit a FiguraNet hivatalos webáruháza. Azzal a céllal indítottuk útjára a felületet, hogy Magyarországra is eljussanak a prémium minőségű eredeti akciófigurák. Gyűjtőkként fontos számunkra, hogy a termékeink között semmiképp ne legyen replika, egyenesen háborút vívunk ellenük. Termékpalettánk kiterjed különböző figurákra, bögrékre, pólókra és egyéb ajándéktárgyakra.

A legtöbb minőségi akciófigura, bögre, póló csak külföldön elérhető ahonnan nagyon körülményes tud lenni a termékek beszerzése. Az eredeti megjelenéstől számítva sokszor csak hónapok múltán válnak elérhetővé Magyarországon is a kollekciók, ha egyáltalán kapni lehet őket.

A FiguraNet célja lehetőséget teremteni a rajongók és gyűjtők számára, hogy a legfrissebb kollekciókat, termékeket megvásárolják, a még meg nem jelent termékeket pedig ingyenesen előrendeljék. Áruházunkat folyamatosan fejlesztjük a vásárlók igényei alapján.

Kezdetben csak Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super figurákat árultunk, de 2020-ban sikeresen kibővítettük a kínálatunkat egyéb híresebb animével is, mint például a Naruto, My Hero Academia, One Piece, Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba.

Előrendeléseinknek köszönhetően folyamatosan hozzájuthatnak a rajongók a legújabb figurákhoz. Már sokkal korábban felkerül előrendelhető állapotban a figura, mint ahogy az a piacon megjelenne. Tekintettel a figura gyártó cégekre, minden alkalommal legyártanak egy nagyobb adagot az adott figurából, amelyeket szétszórnak a világban, és ha már kifogyott a raktárakból, akkor nem gyártanak többet. A kelendő figurákat elképzelhető, hogy nem is lehet kapni a boltokban, kizárólag azoknak jut, akik előrendelték korábban.

Miért válasszon minket?

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti termékekkel foglalkozunk

Ingyenes előrendelés

Előrendelés során nem kell azonnal kifizetnie a terméket, csak akkor amikor jeleztük, hogy megérkezett a külső raktárunkba.

Széles termékkínálat

Kínálatunkban közel 200 db Dragon Ball figura található, így könnyen megtalálhatja amit keres!

Ingyenes kiszállítás

A webáruházunk ingyenes kiszállítást biztosít 25000Ft összértékű rendelés felett.

Hibás áru visszavétele

Amennyiben a kiszállított áru hibásan érkezik meg lehetőség van az áru viszaküldése ellenében cserére/javításra

Online ügyfélszolgálat 24/7

Online ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll bármilyen kérdéssel kapcsolatban a hét minden napján.

Partnereink

Share this post