Történetünk

2019-ben nyitotta meg virtuális kapuit a FiguraNet hivatalos webáruháza. Azzal a céllal indítottuk útjára az áruházat, hogy a magyarországi rajongókhoz is eljutsanak a prémium minőségű, eredeti akciófigurák. Gyűjtőként fontos számunkra, hogy a termékeink között semmiképp ne legyen replika, gyenge minőségű utánzat. Egyenesen háborút vívunk ellenük. Termékpalettánk tartalmaz különböző figurákat, bögréket, pólókat és egyéb ajándéktárgyakat is. Azon vagyunk, hogy folyamatosan bővítsük a termékeink sorát, és így minél többféle rajongói igényt ki tudjunk elégíteni.

A legtöbb kiemelkedő minőségű akciófigura, bögre, póló csak külföldön elérhető, ahonnan nagyon körülményes és hosszadalmas tud lenni a termékek beszerzése. Az eredeti megjelenéstől számítva sokszor csak hónapok múltán válnak elérhetővé Magyarországon is a kollekciók, ha egyáltalán kapni lehet őket.

A FiguraNet célja lehetőséget teremteni a rajongók és gyűjtők számára, hogy a legfrissebb kollekciókat, termékeket megvásárolhassák, valamint hogy a még meg nem jelent termékeket ingyenesen előrendelhessék.

Előrendeléseinknek köszönhetően folyamatosan hozzájuthatnak a rajongók a legújabb figurákhoz. Már sokkal korábban felkerül előrendelhető állapotban a figura, mint ahogy az a piacon megjelenne. A figurákat limitált számban gyárják le, azaz a gyárak minden alkalommal legyártanak egy adott számot az új figurából, amelyeket értékesítenek a nemzetközi piacon, és ha már kifogyott a raktárakból, akkor nem gyártanak többet. A kelendő figurákat elképzelhető, hogy nem is lehet kapni a boltokban, kizárólag azoknak jut, akik előrendelték őket korábban.

Kezdetben csak Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super figurákat árultunk, de 2020-ban sikeresen kibővítettük a kínálatunkat más híres animék termékeivel is, mint például a Naruto, My Hero Academia, One Piece, Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba. A termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, és az animék szereplőin kívül egyéb híres filmek (pl. Star Wars) akciófiguráit is igyekezzük elhozni a hazai rajongóknak. 2021-ben bekerültek az áruházba nem csak anime témájú, hanem képregényes és gamer tematikájú termékek is.

Miért válasszon minket?

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti termékekkel foglalkozunk

Ingyenes előrendelés

Előrendelés során nem kell azonnal kifizetnie a terméket, csak akkor amikor jeleztük, hogy megérkezett a külső raktárunkba.

Széles termékkínálat

Kínálatunkban több mint 1500 db termék található, így könnyen megtalálhatja amit keres!

Ingyenes kiszállítás

A webáruházunk ingyenes kiszállítást biztosít 30000Ft összértékű rendelés felett.

Hibás áru visszavétele

Amennyiben a kiszállított áru hibásan érkezik meg lehetőség van az áru viszaküldése ellenében cserére/javításra

Partnereink

Share this post